Altest - с термомост

Профил за дограма
shadow
Altest
shadow

Алуминиевата система – 530 Ескимос се различава от система пони по това, че е с прекъснат термомост чрез полиамид, който е 24мм при профил каса и 20-22мм при профил крило. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части, за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация. Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.
Друго предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява употреба на голямо разнообразие от сглобки, панти и други аксесоари. Освен това системата е изработена и с уплатнения централно, външно и вътрешно като централният уплътнител е специално конструиран за „530 Ескимос“ Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29мм в зависимост от желанието на клиента.
Според стандарта DIN1725T1 алуминият използван за изработката на профилите от система „350 Ескимос“ е AIMgSIOo,5F22 и отговаря на всички стандарти и норми за качество.
Профилите от система „350 Ескимос“ могат да бъдат боядисани в цветове по системата RAL според желанието на клиента.

Направете вашето онлайн запитване